Showbiz

Saša KOVAČEVIĆ je priznao kako je i kome je bio NEVJERAN te kako su ga djevojke molile da bude sa njima..

Saša Kovačević je nedavno snimio svoju pjesmu “Prevarena” za koju je uložio poseban trud kako bi snimio posebna spot onako kako je on zamislio u svojoj glavi i kako je htjeo da to bude.

Saša Kovačević je zbog toga dobio veliki brij pohvala kako je on snimio jedan od najboljih spotova.

I sam tvrdi da je imao neke periode u vezi kada je se ponašao onako kako nije baš u skladu sa tim šta bi trebalo i kako da se radi u vezi.

On je priznao kako je nekada bio i nevjeran jer nije mogao da odoli drugim djevojkama i kaki bi s anjima samo iz iabave.

Tvrdi da on smatra da svaku muškarac ima određene faze u svom životu kako bi tako reći mogao da odraste i da sazrije u potpunosti.

Naime priznao je da je puno ljubomoran i da nikada nije mogao da sakrije svoju ljubomoru i da je nekada bio posebno ljut na sebe zbog toga.

24, April, 2019, Belgrade – The media union on the occasion of the new song of Sasa Kovacevic “Prevarena”. Sasa Kovacevic and Maja – actor in music spot. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 24, april, 2019, Beograd – Druzenje sa medijima povodom nove pesme Sase Kovacevica “Prevarena”. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

On je nekada imao i problema u vezi zbog svoje ljumore i tvrdi da je to nekada znalo dovesti i do prekida veze.

On je uvijek okružen velikim brojem žena i samim tim posebnim iskušenjima tako da nekima nije mogoa da odli a nekima jeste.

Vremenom se naučio da se nosi sa svim tim.

Saša je sada u jednoj sasvim ozbiljnoj vezi za koju daje sve i ulaže poseban trud kako bi uspio da ima sve što želi i poželi da ima u svom životu.

Neke stvari nije mogao predvidjeti jer nešto se desilo i što sam nikada nije mogao ni zamisliiti da bi moglo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *