Showbiz

Saša Kovačević se unakazio nakon što ovo uradio.. Fanovi su zgroženi!!

Saša Kovačević je nedavno odlučio naporaviti veliku promjenu u svom izgledu te je odlučio da će se ofarbati u plabvo šđto niko zaista nije mogao da očekuej od njega te ih je sve nekako posebno iznenadilo.

Naime Saša Kovačević je do sada uradio puno toga u svom životu na jedan poseban način i izgradii je jako dobru karijeru na kojoj su mu mnogi pozavidjeli.

Saša Kovačević je nedavno uradio puno toga u svom životu i to an jedan zanimljiv način te nikada nije imao problem da uradi i napravi ono što smatra da bi bilo najbolje za njega i za sve u blizini njega.

Saša Kovačević je odlučio da će da napravi određenu promjenu na sebi i da će se ofarabti u plavo što ej zaista i napravio i mnoge je to itekako iznenadilo jer se nisu nadali ovome da bi on mogao da uradi i napravi nešto ovako.

Ni sam niej mogao da vjeruje da je nešto oavako i na ovaj način te je zaisat mnoge i iznenadio sa ovim jer ipak neke stvari nije očekivao da bi mogle da mu se dese na ovakav način i da će ljudi ovako da reaguju.

Ona ej odlučio napaviti pomalo ludu ideju ali zaisat uspio je to uraditi na zanimljiv način u šta su se mnogi mogli da uvere.

Sšaa je priznap da je on posebno pokupio puno gena od svoje majke koja je također plava i koja je njemu bila posebno veliak podrška u svemu ovome da on uradi ovo na poseban i ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *