Showbiz

Saša Popović dao MILION DOLARA da bi njoj kupio POKLON!! Kada je to čula Suzana ona je poludjela…

Nedavno se pojavila vijest kako je Saša Popvić potrošio čak milion eura da bi mogao da kupi jahtu a mnogi su pomislili kako se radi o nekompoklonu za jednu tajnu osobu.

Kada je njegova supruga Suzana Jovanović čula za ovo nije se baš oduševila sa ovom činjenicim i priznala je da joj baš i nije jasno zašto i kako je on oov uradio.

Naime njoj smeta njaviše ta činjenica što on toliko troši novac i što se rasipa sa parama a ona to baš i ne voli toliko.

Naime problem je u tome što u to treba ulagati konstantno novac, nije to samo stvar u jendom milionu koji je on sad dao, već će on dati još puno njih dok bude održavo ovu jahtu.

Saša je priznao da on voli da uživa i da kada već ima tolike pare da može sebi da prušti ovakav luksuz zašto ne bi uradio nešto tako i šta uopšte ima loše toliko u tome.

Saša je već ispalnirao gdje i kako bi mogao ići sa svojom jahtom i jedva čeka da pokrene svoju tako reći turneju i da počnu da uživaju onako kako to žele i smatraju da treba da rade.

Jahta koju je on kupio je duga čak 18 metara i ima svu prateću opremu koju bi trebalo da jedna jahta ima.

Saša Popović je već neko vrijeme razmišljao o tome da kupi ovu jahtu i imao je veliku želju da je ima jednog dana i da može da uživa u svom tom luskuzu a sada je to sebi i priuštio bez obzira na to što se Suzana toliko ljuti na njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *