Showbiz

Saša Popović i Suzana se vratili sa MALDIVA.. Kada vidite kako sada izgledaju ostat ćete bez riječi!!!

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović su odlučili da će da odu sada na odmor i to na Maldive kako bi se odmorili i uživali na pravi način i onako kako su i sami htjeli i smatrali da ni najbolje bilo.

Suzana je sa Sašom došla na aerodrom bez šminke a tamo ih je dočekao veliki broj novinara koji ih je slikao.

Moglo se vidjeti kako su fino dobili boje i kako su fino potamnili.

Saša Popović je prvi put usred sezone odlučio da će da ode na odmor i to je mnoge iznenadilo jer se nisu nadali da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

S obzirom da je on do sada uvijek vrijedno radio i da mu je na prvom mjestu bio posao pa onda sve ostalo i to su svi znai.

I onda ovo jednom da se desi i tako iznenada nikome nije bilo jasno.

Saša Popović je priznao da je ovo trebao i ranije da uradi i da napravi nešto ovakos obzirom da nikada sebi nije priuštio ovakav odmor i nešto na ovakav način.

Naime mnoge je iznenadila činjenica da se nešto ovako i na ovakav način desilo i da je trebalo da sve funkcioniše na ovakav način.

On je priznao da je njegova supruga prva ovo predlpžila i da se onda on složio s tim i da je shvatio da je to ipak i najbolje da i sami sebi prušte nešto ovako i na ovakav način i da se malo odmore od svega i od svih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *