Showbiz

Saša Popović je prevario svoju SUPRUGU a kada vidite s kim je prevario nećete moći da vjerujete…

Naime Saša Popović je poznati direktor koji je do sada uradio puno toga u svom životu i napravio je dosta stvari koje su mu itekako značajne u životu.

Naime Saša Popović je u braku sa Suzanom Jovanović dugo godina i djelovali su jako sretno i zadovoljnno do sada te niko nije mogao ni pomisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Saša Popović je izgleda bacio oko na Ivu Grgurić sa kojom je nedavno viđen u jako bliskom odnosu. Naime on je do sada bio jako vijeran svojoj ženi i niko ga nikada nije mogao vidjeti u ovakom odnosu i okruženju.

Sada se pojavila njihova zajednička fotografija te je Saša bio nekako baš veseo na ovoj fotografiji što su svi mogli da vide.

Naiem on ima 65 godina a Iva ima 26 godina.

Naime ona je ljeti provela u Opatiji gdje su ona i Saša napravili ovakvu fotografiju jer Saša već godinama ide samo na ovu destinaciju jer mu je tamo najljepše.

Naime Iva Grgurić je tamo bila i odlučila se sa njim slikati da bi od toga ispalo nešto ovako i ni sama nije mogla da vjeruej da su ljudi spremni da urade i napace nešto ovako i da pričaju ovakve stvari.

Naime ona je priznala da za nju to nije bila neka romansa i kako su se samo par puta vidjeli te da je to to i da nema ništa više.

Onda ona tvrdi da ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da funkcioniše i da se sama iznenadila kada je vidjela sve ovo.

Sada je ona u Zadruzi i fokusirala se na sve to kako i šta da radi jer smatra da je najbolje da tako i uradi.

Nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako moguće i da funkcioniše ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *