Showbiz

SAŠA POPOVIĆ otkrio kako sprema NOVI ŽIRI KOJI ĆE BITI u novoj sezoni, od septembra…

Saša Popović je otkrio kako je istina da je Marija Šerifović odlučila da će da napusti žiri jer više ne može da stigne da uradi sve što je potrebni i zbog toga je odlučila da će da napusti žiri.

Naime nedavno u emisiji Zvezde Granda Specijal gosti su bili Marija Šerifović, Adil Maksutović. Ivan Milanković i Sandi Cenov.

Naime svi su se pitali šta se desilo sa Marijom Šerifović i kako je došla na ovu ideju te zašto želi da napusti žiri te da li je istina da ona želi da postane majka i da je zbog toga odlučila da će da uradi nešto ovkao.

Marija se naravno prvo an sve to nasmijala i priznala da kada napusti Zvezde Granda onda će da razmišlja o tome kada će i kako postati majka a do tada ne želi ništa da otkriva jer ni ona ne zna kada će se i šta će se tačno desiti.

Naime priznala je da već duže vrijeme razmišla o tome da se ozbiljno posveti sebi i da uradi sve što je potrebno da bi bila sretan i da ima ono što želi i što joj je potrebno u životu.

Saša je potvrdio sve ovo što je ona rekla te je priznao kako mu je posebno teško jer je Marija odlučilad a će da uradi nešto ovako jer nije očekivao to od nje ali ne može da je spriječi u tome jer je to naravno samo njen izbor.

Otkrio je kako je već spremio velike i brojne novitete i da je već duže vrijeme razmišljao o tome kako bi mogao da sačini svoj novi žiri i da će sada da ima ex-yugoslovenski žiri ali naravno u najvećem centru pažnje će sada da budu kandidati a pogledajte i zašto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *