Showbiz

SAŠA POPOVIĆ otkrio sve o BEBI MARIJE ŠERIFOVIĆ!!Otkrio ono što je ona krila godinama..

Marija Šerifović je već najavila kako bi ovo mogla biti njena posljednaj sezona koju će ona uraditi u Grandu jer više ne može uskladiti svoje obaveze sa svim ostalim što je potrebno da se uradi i odradi.

Naime Marija Šerifović je odlučila da će se malo više posvetiti izgradnji svog potomstcva i da joj je to veliki prioritet i da želi da uradi sve što je potrebno i na pravi način kako bi mogla da bude sretna u potpunosti.

Naime ona je dio žirija u Zvezdama Granda još od 2015.godine i naravno ona je jedan od najdražih članova žirija i u to su svi sigurni a i uvjerili su se bezbroj puta u to da je to zaista tako.

Marija se našalila s tim a ostali su je malo zezali kako su spremni da ljuljaju bebu dok traje emisija.

Naime tada je se sazali zbog čega tčno Marija želi da napusti ovaj posao i šta je zapravo pravi razlog njenog odlaska iz žirija.

Marija je odlučila uraditi i napraviti nešto ovako jer je smatrala kako je to ipak najbolje da uradi i napravi nakon svega što joj se do sada izdešavalo i na koji način jer ona zna šta želi a šta ne u svom životu i koje stvari su joj prioritet sada da koje nisu te šta je potrebno da uradi i na koji način.

Marija se odlučila maksimlano pšosvetiti tome je je to ono o čemu već dugo mašta i želi da joj se ostvari na pravi način da je to ono što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *