Showbiz

Sašu Popovića je SLAGALA jedna TAKMIČARKA a kada je on saznao za to POLUDIO JE te joj je napravio ovo…

Milena Đukić je nedavno napravila veliki haus kada je slagala direktora Sašu Popovića i mislila je da on nikada neće ni saznati za to ali eto sada se sve saznalo i neće moći više da ga laže i da se skriva.

Milena Đukić je takmičarka kojoj je mentor Jelena Karleuša i ona je do sada uspjela da postigne zaista veliki uspijeh i mnogi su se pitali kako ona uspjeva ovako dobro da radi i da posluje. Naime ona je slagala da ima 16 godina jer kadnidati koji mogu da se takmiče u Zvezdama Granda mogu da imaju najmanje 16 godina.

Naime njeni roditelji su se sasvim slučajno izlanuli i otkrili koliko ona ima godina te su se svi iznenadili kada su saznali da ona nema 16 godina a takmiči se već neko vrijeme u Zvezdama Granda i mnogi su se iznenadili kada su vidjeli i čuli za ovo.

Naime Milenini roditelji su i zaboravili da je ona slagala Sašu Popovića i da je rekla kako ima 16 godina i da je ona do sada pokazala i ostvarila jako dobar uspijeh i da joj se mnogi dive kako ona može ovakav uspijeh da ima i zaista nisu očekivali nešto ovako od nje.

Mileni je ostalo par dana da napuni 16 godina i ona je smatrala da može već da se prijavi na takmičenje i da bi moglo da bude sve u najboljem redu i da bi mogla da ide dalje i da se prijavi na takmičenje.

Ona se izvinula i nije očekivala da bi moglo ovako da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *