Showbiz

Sat vremena prije početka FINALA, PREMINUO JOJ OTAC…

Jedna od finalsistkinja Zvezdi Granda nažalost niej mogla da dođe i da se takmiči s obzirom na to da joj je otac preminuo. Naime ona je ovo teško prihvatila i u jendoj od emsija je čak i plakala a njena mentoruca Jelena Karleuša je odlučila reći o tome šta zna.

Jelena Karleuša je nedavno to saznala nakon što joj je Katarina ispričala šta se desilo u njenoj porodici i da je ovo za nju bilo posebno teško.

Naime Jelena je idlučila da če da pohvali ovu takmičarku s obzirom na činjenicui da je ona dolazial reodvno na pšrobe i na takmičenje ikao joj je otac umro i iako je sve to za nju bilo toliko teško i nije ni sama znala kako da se izbori sa svim tim.

Ali nekako je uspjela i Jelena je posebno pohvalila i prvo kao pjevač a onda i kao profesionalac s obzirom n a to kako je ona dobro odradila posao i kako je posevbno ponosna na nju i kako vjeruje da će onda puno toga da ostavri u svo životu.

Jelena je naravno kao i do sada uviek imala tako posebne riječi za svoje kandidate i kada su oni u pitanju ona je uvijke bils spremna na to da ih pohvali na pravi način i onako kako oni to zaslužujju.

Naime s obzirom na to kako se Jelena povukla iz janvosti kada joj je majka umrla a ova djevojka je odmah radilas ve Jelena je posebno pohvalila, naravno situacija nije ista jer djevojci bi propao sav nejn trdu koji je do sada uložila i ne bi uspjela da ostavri svoju veliku želju koju je imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *