Showbiz

Šeherzadu nećete moći prepoznati!! Nekada je bila lijepa a sada je…

Naime poznata glumica Berguzar Korel je oduvijek scve oduševljavala sa svojim izgledom i ljepotom koju ima a pogotovo je veliku pažnju priovukla na sebe u seriji Hiljadu i jedna noć.

Naime ona je nedavno bila na rođendanu svoje prijateljice Ajše Barim gdje se ona pojavila sa trudničkim stomakom i oduševila je sve sa svojim izgledom i ljepotom koju ima.

Naime ona je odlučila da će da promijeno i svoji frizuru i sada ima kratku kosu u šta su svi mogli da se uvjere.Naime ona je na sebi imala dugu haljinu u kojoj je ona izgledala jako dobro i posebno joj lijepo stoji sada kratka kosa.

Naime ona je oduvijek zračila posebno i mnogi su se mogli uvjeriti u to bezbroj puta do sada.

Naime ona je do sada podijelila bezbroj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako ona izgleda i kako je sada promijenila svoj izgled.

Naime ona je odlučila da će da zadrži i dalje svoj izgled koji ima i da neće da ga mijenja i slično jer je sada u drugoom stanju i ne želi da ima nešto drugačiji izgled i slično tome.

Sada je odluičilad a će se malo povući iz javnosti i da bi njabolje bilo da se uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način da bi mogla u svemu tome da uspije i sve to da uradi i odradi na najbolji mogući način.

Naravno njen suprug joj je velika podrška i pomoć u svemu i da mu je itekako važno da se ona osjeća dobro i da nema neke probleme i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *