Showbiz

Seka Aleksić ima i MUSLIMANSKO PORIJEKLO koje nikako ne spominje a evo i zašto…

Seka Aleksić je nedavno priznala kako je posebno vezana za svoju majku koju do sada i nije baš izlagala javnosti i nije baš imala želju da toliko priča o njihovom porijeklu. Njena majka Ibrahima je dala sve od sebe kako bi joj pružila dovoljno ljubavi da bude sretna i zadovoljna.

Seka Aleksić je odlučila da će svoju majku posebno da iznenadi za njen rođendan pa joj je odlučila kupiti poseban poklon da je obraduje i razveseli. Ona je kupila tortu za svoju majku i odlučila je iznenaditi jer ona je njoj rekla kako neće imati vremena da dođe do nje.

Seka Aleksić je sve to snimala i rekacija njene majke je zaista bila fenomenalna jer kada je žena vidjela da je ona došla sa tortom na vrata nije mogla sakriti oduševljenje koje je osjetiila tada.

Seka tvrdi da ljubav koju osjeća prema svojoj majci se ne može opisati riječima jer je njena majka njoj oduvijek bila velika podrška u svemu i pomagala joj koliko god je mogla.

Naime Seka je napisala kako joj je majka cijeli svijet i da bi za nju dala baš sve jer ta ljubav je sigurna i nema ciejnu.

Ona se nikada nije stigila svog porijekla ali jednostavno nikada nije toliko o tome pričala. Do nedavno su svi vi pričali kako se ona zove zapravo Zuhra te joj je to posebno bilo siješno s obziroma na činjenicu da se ona zove Svetlana i uzela je za sebe posebno umjetničko ime kako bi bila uspješnija i sretnija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *