Showbiz

Seka Aleksić iz svoje kuće nije izlazila nekoliko dana jer je bilo SRAMOTA s obzirom na to da je ona ovo uradila..

Seka Aleksić je nedavno saznala da je ostala u drugom stanju i ta vijest je njoj posebnu radost i sreću unijela i tvrdi da se posebno obradovala kada je ovo saznala jer je već neko vrijeme maštala o tome i sada joj se i ostvarilo.

Ona je do sada imala jako dobar odnos sa svojim komšijama i zaita je radila sve samo kako bi imali sve što im je potrebno i bilka bi uvijek fer i korektna prema svima jer je ona naprosto takva osoba i ako može ona će pomoći svima na bilo koji način.

Naime njene komšije su nju uvijek hvalile alio kada je u pitanju njen brat nemaju takvih riječi jer je on zaista jako problematičan a u jendu ruku bi bio i pomalo nekulturan prema ljudima i radio bi svakojake stvari.

On je poznat kao jedan od narkodolera i on je konstantno u jendom kafiću i mnogi za njega i znaju kao takvu osobu i upoznali su ga kao jednog od taki mutnih tipova.

Naime jednom prilikom ga je i uhapsila policija nakon što su saznali šta i kako je on radio te kakvim mutnim poslovima se bavio i šta je sve do sada radio i kako mu neke stvari nikada nisu bile problem da ih radi i uradi.

Ali naravno kao i većina takvih osoba on je vrlo brzo pušten na slobodu i ništa više nije ni znao kako dalje niti bilo šta drugo dok se situacija nije malo smirila a on je nastavio ponovo da radi svoj posao kao nekada i da i dalje radi svoj posao.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *