Showbiz

Seka Aleksić nakon toliko vremena odlučila pokazati kako izgleda njen TRUDNIČKI STOMAK.. Već se previše udebljala!!

Seka Aleksić je nedavno otkrila da je ona sotala u drugom stanju i da je posebno sretna jer je uspjela da postigne sve i da bude ovako sretna i zadovoljna id a ima sve što poželi u svom životu i način na koji je sve počelo da funkcioniše.

Naime njen suprug Veljko Piljiković je posebno sretna jer je nejgova žena ostala u drugom stanju i sada će moći da imaju sve što požele i kako žele da imaju u svom životu.

Seka ej većč saznala da nosi muško i da će ovom sinu da da ima Isak i da je Jakov taj koji je izabrao ime za svog brata i da je sve to za za njih posebno velika sreća i radost.

Seka Aleksić je do nedavno pazial an to kako izgleda i kakav izgled će da ima i pazila je redovno i na svoju ishrnau, doslovno nas ve je pazila ali sada naranvo kako je u drugom stanju od toga više ništa nema i nema ni vremena toliko da pazi na sve to da bi mogla da ima ono špto želi i kako želi da ima u svom životu.

Seka je podijelia fotografiju na kojoj se već vidi njen mali stomačić koji ima i sama je priznala da neke stvari koje su joj se izdešavaler u zadnje vrijeme su jopj promijenila i poremetile ritam života koji ona je imala do sada.

Naime ona je napisala kako niakda nije bila sretnija i da je ovo za nju posebna radost i sreća koju je ona imala u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *