Showbiz

SEKA ALEKSIĆ nikad nije bila DEBLJA!! Šta joj se desilo…

Seka Aleksić je nedavno imala nastup u Beogradu na kojem je nekako sve ostavila u šoku s obzirom na to kako je izgledala. Niko se nije nadao da bi ona mogla baš ovoliko da se udeblja, ovako iznenada.

Naime Seka Aleksić je na sebi imala kratku crnu haljinicu i cisoke štikle koje je i nisu baš toliko izdužile da bi izgledala mršavije, odnosno ništa joj nije moglo pomoći da tako izgleda.

Bez obzira na sve Seka Aleksić nije uspjela da sakrije svoje nedostatke i salo koje je u međuvremenu dobila dosta kilograma a nikome nije bilo jasno šta joj se desilo i kako je ovo mogla sebi da dopusti s obzirom an to da je ona do sada vodila baš računa o tome i da je imala posebnu hranu.

Izgleda je odlučila malo dati sebi oduška sa hranom pa je jela sve što joj je dolazilo pod ruke i što joj je padalo na pamet samo da bi bila sretna i imala ono što želi da ima.

Iako je bila sva u crnini kako bi je barem malo smanjilo nije joj ni to pomoglo s obzirom na samu činjenicu koliko se ona udebljala i koliko kilograma je dobila u međuvremenu.

Njen suprug nije do sad anikad apokazao preveliku ljubomoru ali je prati tokom svih nastupa i on joj je glavno osuguranje koje joj daje veliku podršku u svemu i koje joj pomaže oko svega što joj je potrebno za nastup.Pogledajte i sami i uvjerite se kako ona i izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *