Showbiz

Seka ALEKSIĆ odlučila ostaviti MIRKOFON i posvetiti se porodici!!Ne želi više biti pjevačica..

Seka Aleksić i Veljko Piljkić su odlučili da će se maksimalno posvetiti izgradnji svoje prodice i odlučili su da će odmah raditi na tome da sada imaju još jednu bebu i ta im se želja ostvarila.

Naime Seka Aleksić je posebno bila sretna i zadovoljna zbog toga jer nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je osjećala zbog toga i shvatila je kako ništa drugo nije važno u životu kao to.

Naime ona je sada ostavila svoju karijeru i svoj posao po strani jer je smatrala da je to tako ipak i najbolje nakon svega.

Ona je shvatila kakva je čar zapravo porodica i kakvu sreću može da vam priušti te na koji način.

Ni sama nije mogla zamisliti da bi joj se nešto ovkao i na ovakav način moglo desiti.

Seka Aleksić je do sada uradila i napravila puno toga u svom životu i na pravi način te je mnoge iznenadila sa svim tim kako i na koji način je ona uspjela da uradi i napravi do sada.

Seka je već nekoliko godina na posebnom režimu ishrane i posebno pazi oko takvih stvari i maksimalno se trudi da sve bude u najboljem redu i da nema nekih muka i problema.

Naime ona je poteražial savjet nutriucioniste oko takvih stvari jer i sama zna šta i kako joj najbolje odgovara i kako ona funkcioniše i njen organizam te šta joj je sve potrebno za takve stvari.

Seka Aleksić zato sada izgleda fenomenalno nakon poroda u šta su svi mogli da se uvjere da je to zaista tako a evo i sami se uvjerite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *