Showbiz

Seka Aleksić odlučila pokazati LICE SVOG SINA!! Mnogi su se iznenadili jer je ona ovo sada uradila…

Seka Aleskić je do sada uradila puno toga u svom životu i na pravi način, te određene stvari koje su joj se desile odlučila je napraviti na najbolji mogući način.

Seka Aleskić je do sada dijelila veliki broj fotografija na svojim društvenim mrežama i u to su se mogli da uvjere svi i da priznaju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Seka je do sada napravila puno toga i na pravi način te onako kako je i sama zamišljala da je moguće da se uradi i napravi do sada.

Ona je jučer slavila Jovanjdan i maksimalno se posvetla svojoj porodici da to uradi i napravi na najbolji mogući način.

Naime ona je podijella samo fotografiju na kojoj se vidi kako njen suprug i sin lome pogaču dok je pored njih sveštenik koji se trudi da im pomogne u vezi svega i na pravi ančin da uradi i odradi određene stvari.

Ubrzo nakon toga je dobila trudničke bolove i porodila se.

Priznala je da je posbeno bila sretna zbog toga jer njen sin je ipak došao malo raniej nego što ej to trebalo da se desi.

Nije mogla i zamisliti da neke stvari mogu da se dese na ovakav način i uvjerila je se kako neke stvari ne možemo sami procijeniti u potpnosti kada tačno da se dese.

Sada se maksimalno trudi da sve to napravi i odradi na najbolji mogući način i onako kako je to ona oduvijek radila i posebno bila sretna zbog svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *