Showbiz

SEKA ALEKSIĆ otkrila sve o RAZVODU.. Sve se desilo iznenada!!!

Seka Aleksić je nedavno postala majka po drugi put i priznala je da je posebno sretna i zadovoljna zbog toga i da ta sreća ne može ni čim da se plati a ni da kupi.

Naime ona se posvetila svojoj porodici da bi imali sve što im je potrebno i da bi mogli biti sretni i zadovoljni na pravi način.

Naime ona je do sada imala jako dobar odnos sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i do sada su ostvarli puno toga u svom životu i na pravi način.

Seka je nedavno podijelila fotografiju kojom je sve zabrinula a radi se o tome da je ona napisala jako emotivan tekst koji se odnosio na sve moguće rastanke.

Ona je napisala kako sam rastanak između dvije osobe ne znači neprijateljstvo ili rat i da bi svaki rastanak trebao da se završi na normalan i miran način i bez nekih muka i problema.

Napisala je da u koliko se rastajete ne bi trebalo da to uradite na ružan način i da dođe do nekih teških riječi i da ni jedan rastanak ne može biti lijep i fin i da je svaki od njih tužan i ružan na jedan način.

Seka nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i njoj ali zna kako bi s enosila sa svim tim jer joj je najvažnija sreća njene djece te da bi zbog njih bila spremna na sve i uradila bi sve samo kako bi bili sretni i zadovoljni i kako bi imali ono što žele i što im je potrebno za sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *