Showbiz

Seka Aleksić otkrila zašto se nikada neće pojaviti na televiziji DRAGANE MIRKOVIĆ!!

Dragana Mirković je već duže vrijeme u svađi sa Sekom Aleksić i nikada nisu riješile svoje nesuglasice koje su imale. Niame ni jedna od njih nije htjela da otkrije o čemu s etačno radi i šta se desilo između njih da je ovako dovelo do ovog odnosa između njih.

Naime radi se o ogovaranju jedne druge i nisu mogle da oproste jedna drugoj ovakve riječi i naprosti nakon toga su odlučile da je njabolje da se nikada ni ne pomire i ne oporoste jedna drugoj ovakve stvari i zaista je tako i ostalo.

I kada se pojave zajendo na nekim događajima i pormicijama one nikad nisu komunicirala i to je sve posebno zanimalo i svi su se pitali šta li se i kako desilo između njih da se one i ovako ponašaju.

Sada se saznalo da se radi o brojnim ružnim riječima koje su one uputile jedna drugoj nakon i čega je nastao veliki haus zbog svega.

Seka Aleksić je priznala da nikada ne želi da se pojavi na h nejnoj televijziji i da je ona moli ona ne bi došla.

Izgleda da je to bio veliki okršaj iizmeđu njih dvije kada je ona izjavila nešto ovako.

Seku su nedavno nejni pratitelji pitali da li bi je mogli sukroo da vide na televiziji Dragane Mirković pa gdje je ona otkrilad a tako nešto nije moguće i da nema potrebe da je neko više pita i nešto ovako jer to nije moguće i ona ne želi da čuje za nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *