Showbiz

Seka Aleksić podijelila FOTOGRAFIJU kojom je sve rasplakala a evo i zašto…

Seka Aleksić je neadavno odlučila podijeliti fotografiju sa svojim gledateljima na kojoj se moglo vidjeti kako je ona sretna i zadovoljna i kako je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu.

Naime ona je jako sretna jer je uspjela da izgradi ovakvu porodicu i ovakav odnos do sada..

Naravno njena porodica i njena djeca su joj sada najvažniji i sve ostalo je manje važno.

Naime ona je odlupčila da će i svog malog sina Jakova odvesti na boks kako bi oboje mogli da vježbaju i da rade jer tvrdi da su bokserkse rukavice za njih postale velika sreća i ljubav i kako su svi posebno sretni i zadovoljni zbog toga.

Naime ona je nedavno postala majka i u to su svi mogli da se uvjere kako ona sada izgleda fenomenalno nakon poroda i kako je uspjela da izgradi ovakav odnos i kako je uspjela u svemu ovome da to uradi i napravi onako kako želi i smatra da ni najbolje bilo.

Naime ona je odlučila svima poručiti da rade ono što vole i što ih čini sretnim i zadovoljnim jer je to bit života i sreće i ništa drugo.

Naime ona je jako sretna jer je dobila još jednog sina i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto tako i na takav način zaista bilo moguće i da se stvari odvijaju i dešavaju na ovakav način.

Kada vidite kako je ona sretna sve će vam biti jasno šta i kako se desilo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *