Showbiz

Seka Aleksić POSTALA PONOVO MAJKA.. Ipak je prije vremena BEBA STIGLA..

Seka Aleksić je nedavno podijelila lijepe vijesti sa svima da će ponovo postati majka i da jedva čeka da se ostvari i u toj ulozi o kojoj mašta već neko vrijeme.

Naime ona je već ispričala i najsitnije detalje vezane za to i otkrila je i kako će se zvati njen sin i kako je posebno sretna zbog svega toga.

Naime ona je jutros podijelila vijest da je postala majka i da zapravo u žiotu ništa nije onako kako mi kažemo nego kako Gospodar odredi.

Naime ona je rodila sina i nikome nije mogla da opiše sreću i radost koju je tada osjetila kada je vidjela sovje dijete i kada ga je mogla uzeti u svoje naručje.

Naime nakon što se završila krsna slava Sveti Jovan rodio se njen sin kojem su odlučili dati ime Jovan i priznala je da je to bila i Veljkova želja koja mu se i ostvarila i zbog koje je posebno sretan i zadovoljna.

Naime ako budu imali opet sina odlučili su da će se zvati Isak jer ipak ovo se sada desilo na ovakav način i odlučili su da je najbolje da se tako i desi i da se na taj način situacija i dalje odvija.

Neke stvari ni sami ne možemo predvidjeti i odrediti kada bi mogle da se dese i na koji napčin do sada.

Naravno oni su dali sve od sebe da stvari funkcioonišu na njabolji mogući način i onako kako je to zaista i potrebno da bi mogli da urade sve ono što je potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *