Showbiz

SEKA ALEKSIĆ TRUDNA po drugi put!! Nije ni znala da je u drugom stanju…

Seka Aleksić je neko vrijeme bila odsutna sa scene i mnogi su se pitali gdje je ona i šta radi jer niko nije znao niti imao predstavu o tome gdje bi ona mogla da bude.

Seka Aleksić je nedavno saznala da je ostala u drugom stanju i to je bila posebno lijepa i sretna vijest za nju i itekkako se obradovala kada je saznala za ovo.

Seka Aleksić je odlučila da će ovu ovkao posebnu i sretnu vijet da podijeli u emisiji kada je bila gost kod Ivana Ivanovića u njegovoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” gdje je sve iznenadila kada im je izjavila da je saznala da je nedavno ostala u drugom stanju i da se nije nadal ovome.

Naime na Seki Aleksić se već može proimietiti da se malo ubucila tako da se sigurno radi o već poodmakloj trunoći jer je ona sigurno već par mjesevi u drugom stanju.

Goca Ivanović je Sekina doktorica i ona redovno ide kod nje na kontrole i savjetuje se sa njom kako bi uspjela da se snađe i da dobije ono što želi a u ovom slučaju to je bilo dijete koje je ona već duže vrijeme iščekivala.

Seka Aleksić je do sada dala sve od sebe da uradi sve što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna i da ima sve što je potrebno i kako je potrebno a pogotovo sada kada je njen sin već malo porasto i kada je već uspio da shvata neke stvari i da razumije sam tako da nema problema sa njim.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *