Showbiz

SEKA PODIJELILA FOTOGRAFIJU svog sina JOVANA.. Oduševit ćete se kada vidite kako on izgleda!!

Seka Aleksić je nedavno odlučila na svom Instagramu podijeliti fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda njen mali sinčić i kako je posebno sretna jer je i on sada došao na ovaj svijet i unio puno sreće i radosti u njihov dom.

Seka je priznala da se posebno radovala dolasku svog sina na ovaj svijet i da je jedva čekala da ga upozna i da je posebno sretna i zadovoljna bila.

Naime ona nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je osjetila kada je vidjela svog sina i kada se upoznala sa njim.

Seka Aleksić je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem dobila i drugog sina kojeg su jedva čekali da upoznaju.

Naime mali Jakov se toliko radovao svemu ovome i jedva je čekao da vidi i da upozna svog brata.

Neke stvari koje su im se u međuvremenu desile u svemu tome su ih itekako naučile na koji način da se izbore sa svim tim i šta je potrebno da urade da bi se izborili sa svim tim mukama i problemima koje su do nedavno imali.

Seka Aleksić je priznala da joj nije bio problem karijeru i sve ostale stvari ostaviti po stranu kako bi mogla da na ovaj svijet donese još jednu bebu.

Naime na prvom mjestu joj je porodica a ona sve ostalo i to joj je najvažnije od svega i niikada se nije ni dvoumila oko nekih stvari kako i na koji način da ih uradi i napravi do sada.

Pogledajte sada kako izgleda njen sin jer je podijelila i njegovu prvu fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *