Showbiz

Seka se već PREVIŠE UGOJILA… Na aerodromu je SLIKALI BEZ TRUNKE ŠMINKE.. Zapostavila je svoj IZGLED!!

Seka Aleskić je nedavno otkrila kako je ona ostala u drugom stanju i kako je jedva čekala da joj se ostvari ova njena velika i dugo očekivana želja.

Ona je na sebi imala jedan maslinasto zeleni kombinezon kada je bila na aerodromu i kovrdžavu kosu a itekako s emoglo primijetioti da ona na svom licu enma ni trunke šminke što je mnoge itekao iznenadilo.

Nikome nije baš jasno zašto je Seka Aleksić oovliko zapostavila svoj izgled jer je do sada ona baš vodila računa o tome i itikekao je prje vodila računa o svom izgledu i to joj je naravno bio priopritet oa tek onda sve ostalo.

Nikada se baš ovoliko niej opustila i zapostavila svoj izgled kao što je to sa uradila.

Seka je prozmalakako želi sada malo da se opusti i da se ne foprsira toliko oko svog izgleda jer je svesna kako sada može da uradi sve er je u drugom stanju a kasnije će ponovo da vraća svoj prvobitni izgled koji je nekada imala.

Naiem ona je još uvijek u štiklama i može da se nosi sa svim tim kao što je to nekada radila.

Nikada nije sumnjala u to da ona može da se vrati svom pšrvonbitnom izgledu koji je nekada imala i uv ijek bi itekako vjerovala u sebe da ona može da uspije tako i sada.

Njen suprug Veljko je naravno tu za nju i spreman je na sve smao kako bi ona bila sretna i zadovoljna i kako bi imala sve što joj je potrebno i o čemu ona mašta da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *