Showbiz

Seka sve oduševila sa svojim izgledom koji ima 4 dana nakon PORODA!! Oduševit će i vas…

Seka Aleksić je prije tri dana donijela na svijet još jednog sina koji je unio puno sreće i radosti u njen život i ni sama nije mogla nikome da opiše sreću i radost koju je osjetila kada je u svoje naručje uzela svoje dijete.

Naime Seka Aleskić je ovaj pit rodila sina prirodnim putem i njen sin je bio dug 53 cm a težak 3 kilograma i 780 grama.

Naime ona nikme nije mogla opisati kakav je to osjećaj i koja sreća za nju bila kada je u svoje naručje uzela sina koji je toliko sreće unio u njihov dom.

Naime ona je odmah na svim društvenim mrežama podijelila fotografije na kojima se moglo vidjeti kako ona izgleda sretna i zadovoljna kao nikada do sada.

Onda ona je danas izašla iz bolnice sa svojim suprugom koji je došao po nju u potpunosti spreman i ponio je sve što je potrebno da bi iznijeli svog sina iz bolnice i da bi sve bilo kako treba i u redu.

Naime ona je u svojim rukama imala veliki buket i veliki broj balona koje je nosila i izgledala baš sretno i zadovoljno kao nikada do sada.

Naime njen suprug joj je velika pomoć u većini stvari i nikada nisu imali neke muke i probleme oko određenih stvari i maksimalno su se trudili da sve urade na najbolji mogući način i da sve funkcioniše kako treba.

Tvdri da nije imala neke probleme i da je porpd prošao dobro i da je posebno sretna i zadovoljna zbog toga te kako je to itekako usrećilo i obradovalo što je i sama priznala i osjetila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *