Showbiz

Seki ALEKSIĆ prijeti njen brat ZULFO da će objaviti fotografije na kojima se vidi šta ona RADI MUŠKARCIMA ZA PARE…

Seka Aleksić do sada nikako nije spominjala svog brata Zulfu jer nikada nije bila u dobrim odnosima sa njim i zbog toga nikada nije htjela ni da priča o njemu.

Zulfo Ramić je njen brat i on bude u Njemačkoj, tano radi i živi a nedavno je poručio nešto svojoj sestri koja ne želi ni da ga čuje a ni da vidi.

On se posebno naljutio na sovju sestru kada je saznao da ona nije htjela da pomogne njihovom ujaku Ibri kojem je trebala pomoć, financijska da bi mogao da nastavi liječenje jer je imao karcinom.

Ona je odbila da će mu pomoći jer je tvrdila da ni ona nema dovoljna para za sebe i da se obrate nekim humaniratnim organizacijama da im pomognu.

Kroz par dana njen ujak je preminuo a ona nije ništa na to htjela reći a nikome ni pomoći i to ga je posebno naljutilo i razočaralo kod nje.

Seka Aleskić ima i romsko porijeklo jer je njen otac Miloard Rom, mada su to teme o kojima ona baš i ne voli da priča i da ih spominje.

On tvrdi da on ima kasetu na kojoj je Seka Aleksić u društvu sa nekim muškarcima i sa njima se zabavalja na poseban način nakon što ke svaki od njih njoj dao po 1000 eura da bi ona bila sa njima.

Kada ej Seka za ovo čula bila je baš bijensa i ljuta na njega jer širi ovakve laži o njoj bez ikakvog povoda i razloga i naravno nju je ovo posebno naljutilo od njega i odlučila mu se osvetiti na poseban način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *