Showbiz

Selma Bajrami IMA blizankinju… Pogledajte koliko one liče…

Selma Bajrami je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju sa nekom djeovjkom koaj toliko liči na nju da ni ona sma nije ogla da vjeruje te je napisala kako je ona izgleda imala sestru blizankinju za koju nije ni znala da postoji.

Selma je priznala da je ona toliko liči i na svoju majku te da bi sve uvjerla u to podijelila je fotografiju na kojoj se sa njom nalazi njena majak koja izgleda jako dobro i lijepo.

Njena majak joj je oduvijek bila velika pomoć i podrška u svemu u životu a najviše u polu i Selma tvrdi da je oan oduvijek prihvatala svaku od njenih kritika i nikada se nije bunila ni za šta.

Selma Bajrami je ponosna na to što ima ovakvu majku koja prije svega izgleda jako dobro i koja je prije svega ovako lijepa i koja zna da pronađe pravi način kako da malo uiva i da se odmori od svega.

Selma je nakon brojnih problema koje su je snašle u braku nekako uspjela da se snađe i izvuče te da krene dalje i sada je iz dana u dan nekako sve bolje i bolje i sama je svjesna da joj je potrebno puno sreće i strpljena da bi usopejla dalje sama.

Naravno nekada nam žiovt donese nešto što niko od nas nikada ne bi ni pomislio da bi moglo da mu se desi pa tako ni ona se nije nadala da bi nekada moglo nešto ovako da je snađe ali opet dobro je i zdrava je što je najvažnije tvrdu ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *