Showbiz

Selma Bajrami je ostala ZAROBLJENA U ATLANTI a kada vidite šta je sve proživjela nećete moći da vjerujete…

Selma Bajrami je u Atlanti već neko vrijeme ostala zarobljena i ne može da se vrati kući a nedavno je i podijelila par fotografija na kojima može da se vidi kakav horor ona proživljava.

Naime ona je ostala 24 sata na aerodromu i kada niej poludila jer je bilo strašno nevrijeme i nije znala kojim putem bi krenula dalje i šta i kako da radi da se izvuče iz ovog pakla koji trenutno proživljava.

Podijelila je par fotografija sa aerodroma na kojima se vidi kako je iscrpjlena i umorno te je napisala kako joj ovo više nikada neće trebati u životu i kako je lijepa jena Evropa.

Selma Bajrami je do sada uvijek radila vrijedno kako bi mogla da ima ovo što joj je i potrebno u životu i kako bi mogla da izgradi ovakvu karijeru kakvu je danas uspjela da ostvari.

Ipak dosta toga joj se do sada ona prošla u svom životu i nije joj nimalo bilo lahko nakon svega ali uspjela je da se izbori sa svim i da nastavi dalje svoj život da živi onako kako želi i umije.

Ovo je bio njen prvi odlazak u ovo zemlju a moguće je da će biti i posljednji jer ovo čekanje je vidilo se, uništilo s obzirom koliko se izmučila i čekala samo da krene kući i da se odmori od svega.

Ipak neke stvari u životu ne možemo da predvidimo i da znamo šta i kako nam može da se desi i na koji način i da funkcioniše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *