Showbiz

Selma BAJRAMI se osramotila pred svima kada je skakala dok je pjevala a njenu zadnjica su svi mogli da vide..

Selma Bajrami je nedavno na jednom veslju napravila nešto zbog čega su joj se svi smijali s obzirom na to da s svi mogli da vide nejnu zadnjicu nakon što je ona poskočial i sve je ispalo a izvolite.

Selma Bajrami je na sebi imala crni usku kombinezon koji je zaista bio prekratak a ona je izgleda malo zaboravila na to i kako je malo poskočila svi su mogli da vide njenu zadnjicu.

Jedan od gsotiju joj je ubacivao novac u grudi a ona je samo vadila pare i čuvala ih u rukama.

Selma Bajrami je nedavno pokazala kako ona može da izgleda itekako dobro i kako ona do sada daje sve od sebe da bi mogla ovako da izgleda i na koji način bi mogla da pokaže kako bi ina sada dala sve od sebe da ima ovakav izgled i zaista daje sve od sebe za to.

Selma Bajrami je pokazala kako ona može da uspije dosta toga u svom životu i sama a i bez neke posebne potpore i podrške nekih ljudi jer njoj je do sada bilo najvažnije da je njeno dijete dobro i da je on sretno te je i ona sa njim sretna i zadovoljna.

Ona je nedavno ponovo počela da nastupa i pokazala je kako ona može dosta toga da uspije u svom životu i kako joj neke stvari nisu potrebne da bi ona uspjela da ide dalje i da se bori za svoj život.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako to sve izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *