Showbiz

Selma BAJRAMI UPLAŠENA!!Ispred doma joj bilo neko ČUDNO BIĆE..

Selma Bajrami je na svom Instagramu podijelila nekoliko foografija kako bi na taj način zatražila pomoć.

Radi se o tome da je ona na svojim kamerama vidjela kako nešto ispred njenog doma šeta i kako ona ni sama nije mogla da dešifruje i utvrdi šta i kako je to na fotografiji.

Naime ona je priznala da niakda nije vidjela nešto ovako i da se pita o čemuu se radi.

Mnogi joj tvrde da se na fotografoji nalazi medo ali ona ne može da u to vjeruje jer kako i na koji način će ta životinja doći do njenog doma.

Slema je itekako uplašena bila zbog toga i u to su svi mogli da se uvjere jer je i sama otkrila o čemu se radi i na koji način su urađene određene stvari.

Selma Bajrami je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu u šta su mnogi mogli da se uvjere s obzirom na to da se ona maksimalno trudilad a napravi sve što je potrebno da bi sretna i zadovoljna bila nakon toliko vremena.

Sada nako svega toga što joj se desilo i na koji način do sad aona je jako oprezna i pod velikim stahom jer samo želi da zaštiti svoju porodicu na pravi način i onako kako oni to i zaslužuju.

Imala je raznorazne prepreke u životu sa kojim se snalazima i borila na sve moguće načine kako bi u svemu tome uspjela da to uradi i napravi do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *