Showbiz

Senidah napravila drastičnu promjenu tako da je niko nije mogao prepoznati!!

Senida Hajdarpašić ili Senidah je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga te je itekako privukla pažnju na sebe u šta su se svi mogli da uvjere.

Naime ona je nedavnop odlučila narpaviti promjenu na svom izgledu te je mnogi nisu mogli prepoznati kada su vidjeli kakvu promjenu na sebi je napravila jer ovome se niko nije nadao.

Ona je odlučila promijeniti boju svioje kose te je sada odlučila isprobati sa crvenom bojom.

Ona je proznala da niej očekivala da bi mogla da dobije ovakve reakcije ali da je već odavno imala u planu da uradi nešto ovako i da napravi nešto ovako i na ovakav način.

Ona sada itekako liči na poznatu glumicu Džesiku Rebit te su joj to svi odmah re3kli i poručili su joj da ona može itekako puno više i da je ovo jao dobra promjena za nju koja joj jako dobro stoji.o

Ona ej u posljendje vrijeme jako napredovala i uspjela je da uradi i napravi puno toga u svom životu i to na jedan poseban način i da neke stvari promjeni u svom životu.

Ni sama nije mgolad a zamisli da će joj ovako dobro ići i da će uspjeti da uradi i napravi ovakve stvari i posebno je zadovoljna i sretna zbog toga jer je uspjela u svemu tome onako baš kako ona želi i smatra da bi najbolje bilo za nju.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvre,enu su joj bila lakcija za sve kako i na koji način da se bori sa određenim stvarima da bi bila zadoovljna i sretna sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *