Showbiz

Sestra poznatog fudbalera se iznenada razbolila i dobila LEUKEMIJU.. Njeno stanje je jako loše a njegova poruka sve rasplakala…

Luka Jović je jedan od najpoznatijih fudbalera koji je uspio da uradi i napravi puno toga i da izgradi jako dobru karijeru ali naravno taj put nije bio niti malo lagan i nije bilo jednostavno da uradi i napravi nešto ovako.

Naime on je odlučio otkriti šta i kako mu se do sada desilo u životu i na koji način se izborio sa određenim stvarima i problemima koji su ga snašli.

Odrasto je u mjestu koje se zove Batar i tvrdi da je to jedno jako malo mjesto za koje mnogi nikada nisu ni čuli a radi se o mjesu u kojem ima negdje oko 105 kuća u cijelom selu.

Naime on tvrdi iako je tako malo mjesto to je njemu bilo itekako drago mjesto i za njega čak možda i ljepše od Pariza tvrdi on.

Onda nejgova porodica se bavila poljoprivredom i na taj način su izdržavali porodicu i uspjeli su da urade i naprave sve što su htjeli da urade i da imaju i svom životu.

Niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako on imao i preživio u svom životu.

Naime njegov otac je imao market ali novac koji je zarađivao nije bio dovoljan kako bi ga mogao redovno slati na sve treninge na koje je trebalo da ide.

Name otac je digao kredit da bi mogao da mu priže sve to i njegovi najbliži su mu pomagali na bilo koji način ako su to već bili u mogućnosti.

Naime njegov ujak koji je bio u Rusiji mu je poklonio kopačke koje su mu iteekako trebale.

Naime sa samo 9 godina saznao je da mu je sestra bolesna i da ima leukemiju te da će biti potrebno dosta vremena da se ona izbori sa svim ovim i da se izliječi.

Naravno svi su odmah bili za da joj pomognu i da joj pruže pomoć na pravi način.

Ovo je bio najteži period u njihovom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *