Showbiz

Severina će možda ostati i bez KROVA NAD GLAVOM.. Ovih dana sve joj je krenulo naopako…

Severina je nedavno ostala bez starateljstva nad svojim sinom i priznala je da je ovo jedan od najtežih perioda u njenom životu i da ni sama nikada i nikome neće moći opisati tugu i bol koju osjeća zbog svega ovoga.

Naime ona je do sada uradila i napravila puno toga u svom životu i neke stvari koje su jopj se u posljednje vrijeme izdešavale su je itekako naljutile ali tvdri da je spremna na sve samo da bi uspjela da uradi ono što je potrebno za sreću.

Onda ona je pored toga u brojnim dugovima s obzirom an to da joj album koji je nedavno snimila nije dobro prošao i da je potrebbno da uradi puno toga da bi uspjela sve to da eliminiše i da ide dalje i da se sve to odvija na najbolji način.

Naime ona je odlučila podići kredit od 70.000 eura te je sve te pare odlučila da uloži u svoju karieru i da će je to upravo vratiti na ono što je imala nekada i da će joj itekako pomoći u svemu tome.

Naime ona ima sada 47 godina i daje sve od sebe da bi napravila i uradila ono što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna sa svim onim što bi uradila i napravila u svom životu.

Ona je već nekoliko puta do sada pokušala da dobije još jedan kredit i da je to vrati u život i ono što joj je potrebno da bi ona i dalje bila uspiješna ali niko joj to ne želi i ne može da obezbijedi iako ona ima veliku želju za svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *