Showbiz Uncategorized

Severina danas uzima sina sebi.. Drama i dalje vlada oko svega što joj je uradio Milan!!!

Naime Severina je do sada priznala da neke stvari nije očekivala da bi mogle da joj se dese na ovakav način i da bi moglo nešto ovako i na ovakav način da je snađe.

Naime ona je priznala da će dati sve od sebe da bi svog sina vratial i da bi uspjela da ponovo vrijeme provodi sa njim kao što je nekada jer zna koliko joj njeno dijete znači te kako je zbog njega spremna na sve da uradi i da napravi da bi bio sretan i zadovoljan.

Ona će sa svojim sinom moći provoditi samo 88 sati tokom mjeseca i da će to biti njihovo vrijeme koje oni mogu da provode zajedno.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako moguće da joj se desi i na ovakav način s obzirom na to da je znala koliko je spremna na sve da uradi i napravi da bi njeno dijete sretno i zadovoljno bilo te da bi imalo ono što mu je potrebno za sreću i radost al da će ovako ostati bez njegha nije mogla ni zamisliti.

Sama je priynala da neke stvari koje su joj se desile u me]uvremenu su itekako uticale na nju i da naprosto nije mogla da vjeruej da je ne[to ovako i na ovakav

Način mogu’e da joj se desi ali se sada uvjerila i sama je psremna n a sve da uradi da bi sve to promijenila i izmijenila da bi mogli da imaju sve što žele i što im je potrebno,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *