Showbiz

Severina dobila veliku podršku od svih žena te evo na koji način žele da joj pomognu da dobije starateljstvo..

Severina Kojić je nedavno izgubila starateljstvo nedavno nad svojim sinom i sama je priznala da je ovo nešto najteže što joj se moglo desiti u životu jer joj je sin sve.

Naime ona je priznala da nikada nije mogla ni da zamisli da bi mogao da dođe ovaj dan i da se desi nešto ovako i na ovakav način s obzirom da se maksimalno trudila da pomogne sinu i da mu pruži sve što je potrebno da bi bio sretan i zadovoljan.

Naime ona je priznala da joj je najteža činejnica da sin voli najviše da zaspi pored nje i da je uvijek govorio kako mu miris njene kose uvijek prijao.

Onda on je uvijek volio da joj pomaže pri odabiru haljine koju bi ona nosila taj dan i zaista se maksimalno trudio da joj pomogne u svemu što je ona oduvijek htjela i maštala da ima i da bude.

Naime ona se maksimalno trudila da sa njim provodi što više vremena te da imaju sve što žele i požele u svom životu i zaista je i bilo tako.

Nikada nije ni pomislila da će doći dan i neko ko bi mogaod a ih razvodji ali eto sada tvrdi da će dati sve od sebe da vrati svog sina.

Sada je spremna na sve samo kako bi svog sina imala ponovo za sebe i kako bi mogla da provodi vrijeme sa njim kao ranije što je bilo i na koji način je bilo do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u to akako i šta se desilo među njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *