Showbiz

Severina i Igor se vozali AUTOBUSOM NAKON što su ostali bez AUTA!!!

Severina Kojić je nedanvo na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj se vidi da je ona sa Igooro Kojićem amksimalno ućivalča i da sa njim može da uradi šta god poželi i da to i ima.

Severina je odlućila podijelitio fotografiu sa svopjim surpugom iz busa te svima pokazati kako s eona ne ustručava da urqadi nešto ovako te kako je njoj sve to postalo sasivm normalno i u rtedui.

Naim ona je b ila u Lesksovcu gdje hje sa njom bio i njen suprug Igor Kojić koji s emaksnimlčno potrudio da ugodi svojoj ženi šta god želid a ima i na koji način jer je ona njemu najvaćnija do svoh i od svega.

Svi su se iznenadili akda su vidjelia da je na fotografijama Severina sa Igorom u autobusu te iznendili sve jer niko ovo niej očekivao od njih da bi mogao da vidi nešto ovkao i na ovakav način.

Ona je prtoznala da je njoj oduvijek bila želja da se provoza kao nekada i da uživa jer do sada nikada je niko nije vidio sa njim u autobusu jer se nije nikada nadao da bi oni mogli da se voze sa njim.

Naime ona je dobila veliki broj komentara a neki od njih sh da ona izgleda jako mladoliko i da bi trebnala malo češće da se vozi na ovaj način sa njim-

Evo kako su oni izgledali dok su bili zajendo tamo i na koji način su mogli da urade nešto ovkao a evo i sami pogčedajte i uvjeroite se u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *