Showbiz

Severina IZBRISALA SVOJE PREZIME sa Instagrama a i svog SVEKRA KEBU.. Da li se ona razvodi!!

Severina Kojić je nedavno odlučila sa svog Isntagrama skliniti prezime Kojić i mnogi su to odamh prijetili ali izgleda ona je misilila da to niko neće odmah primijetiti.

Naime ona je bila na jednoj dodjeli nagrada i to sama a Igora nije bilo nigdje, ni na vidiku i svi su se pitali šta se dešava jer oni su do sada uvijek svugdje išli zajedno.

Naime izgleda da nešrto nije baš najbolje i u redu s obzirom na to kako je Severina do sada uvijek bila jako sretna i zadovoljna kada god je sa njim u prisustvu.

Naime sada su se svi mogli uvjeriti kako je ona i Kebu izbrisala sa Instagrama i to je siguran dokaz kako nešto i nije baš u najboljem redu nakon svega što im se do sada desilo.

Kada su je pitali gdje joj je suprug kada je bila na dodjeli ona je samo izjavila kako on nije pošao sa njom i to je sve.

Nije htjela ništa više da komentariše i da priča o svemu tome.

Nakon što je dobila svoju nagradu Severina se odmah pokupila i izašla tako da su svi mogli i sami da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Severina je imala velike probleme u posljednje vrijeme nakon svega što joj se desilo sa njenim sinom.

Naime i sama se osjeća bespomoćno i ne zna kako i na koji način više da se izbori sa svim tim i da konačno uspije da dobije svog sina natrag i da bude samo njen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *