Showbiz

Severina je nastavila da radi a svoj koncert je započela ovim riječima… Mnoge je rasplakala svojim riječima!!

Naime Severina je nedavno ostala bez starateljstva nad svojim sinom i mnoge je rasplakal ai rastužila ova činjenica tako da ni ona sama nije mogla da vjeruje i da se pomiri sa svim tim.

Naime Severina Kojić je jako vezana za svoje dijete i bila je spremna na sve zbog njega kako bi i on bio sretan i zadovoljan te kako bi mogao imati sv eono što je potrebno za sreću.

Naime nedavno je napravila veliki koncert kojim ej oduševila mnoge jer je već odavno nisu vidjeli u ovakvom stanju i da je uradila nešto ovako dobro.

Niame ona je prvu pjesmu otpjevala “Dalmatinka” te je priznala da je to pjesma koja je bila najdraža njenoj majci te je priznala da je jako teško palo ovo što se desilo i da se nije nadala ovome da bi ikada moglo da je zadesi.

Naime ona je radila puno na tome da uradi i napravi jako dobar koncert i da sve obraduje sa tim na pravi način i da uradi sve to na najbolji način.

Naime ona je podijelila poruku na Instagramu nedavno te se zahvalila svim svojim prijateljima i fanovima koji su joj pružili veliku podršku te koji su spremni na sve samo kako bi uspjeli da ostvare ono što žele i što je potrebno.

Naime ona je i na svom koncertu rekla par riječi o svemu i zahvalila se mnogima koji su spremni na sve da joj pomognu na pravi način i onako kako žele da to urade.

Naime tvrdi da se nije nadala svemu ovome i nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Tvrdi da je za svog sina spremna na sve da uradi to na najbolji način i onako kako je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni te kako bi imali ono što je potrebno za sreću i radost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *