Showbiz

Severina je sina izgubila zbog IGORA jer je on izvrijeđao MILANA pred svima.. Milan mu se osvetio za sve na ovaj način!!!

Naime Severina Kojić je ostala bez starateljstva nad svojim sinom i mnogi su se itekako iznenadili kada su saznali za ovo jer niko nije očekivao nešto ovako i na ovakav način da bi se ikad moglo desiti.

Naime ona je do sada davala sve od sebe da bi određene stvari uradila i napravila na najbolji mogući način i sama je priznala da nikada nije bi bila svjesna šta i kako je radila da bi svom sinu pomogla.

Naime ona je znala na šta je sve spreman njen bivši suprug Milan Popović ali nije mogla da vjeruje da je on spreman da ide ovako daleko i da napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime nedavno je imao okršaj sa Igorom Kojićem njenim novim suprugom koji je do nedavno bio itekao pažljiv i kulturan prema njemu ali kada je vidio kako ovaj to koristi odlučio mu se protiviti.

Naime 11.oktobra je Igor nagovorio sina da pobjegne iz škole te taj dan je umjesto Severine i Milana po njega došao Igor.

Mali Aleksandar je školu mogao da napusti samo u prisustvu svojih roditelja ili Severine ili Milana ali s obzirom da niko od njih nije mogao doći po malog je došao Igor ali učiteljice nisu dozvoljavale da on školu napusti.

Naime Igor je malom ALksandru rekao da iuzme jaknu i da izađe iz škole jer mu nik ne može ništa.

Učiteljica je pozvala i policiju koja je odmah došla da bi pronašli dijete ali Severina je odmah preuzela slučaj i objasnila o čemu se radi te kako nema potrebe da se slučaj otvara.

Milan je itekako naljutio Severinu sa svim ovim i iskoristio je ovo protiv nje i naravno uz pomoć svih tih stvari on je dobio slučaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *