Showbiz

Severina NE ŽELI IGOROVO PREZIME.. Odrekla ga se a evo i zašto..

Severina Kojić je odlučila da će da sa društvenih mreža ukloni svoje prezime jer je smatrala da je to tako njabolje s obzirom da je svoju karujeru izgradila bez tog prezimena i odlučila je da će ga uklniit.

Naime ovo ej mnoge uplašilo da nešđto nie u redu sa njom i igorom s obzirom da su do sada imali mnoge probleme sa kojima su morali da se nose i bore kako znaju i umiju.

Naime njen suprug je nekada bio golman i mnogi su ga znali po tome i zahvaljujući tome on je postao jako poznat i uspiješan a proed toga sin je i poznatog pjevača.

Naime Severinin menadžer Ivica Bubalo je Severini preporućčio da joj prezim njenog supruga uopšte nije potrebno.

Onda pored toga tu je bila i činjenica da je Severina otpratila svog svekra sa Instagrama i to je mnoge iznenadilo jer ga je do sada pratila i svi su se pitali da se se tu nešto desilo pa je ona uradila ovo i napravila ovakav korak.

N aime ona je sa svojim svekrom i svekrvom redovno dijelila fotografije na kojima se mogli vidjeti kako oni izgledaju sretno i blisko kao prava porodica.

Severina je uvijek imala veliku pomoć i podršku sa njihove strane i s tim da je nešto na takav način ipak i najbolje da se desi.

Oni su do sada išli na razborazna zajednička putovanja i u to su svi mogli da se uvjere te su se pitali da li je moguće da se desi ovakav ljubav i da djeluju ovako sretno i zadovoljno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *