Showbiz

Severina ostala bez svog malog sina!! Sud ga dodijelio ocu a on već sprema kofere da ga vodi..

Severina Kojić je danas izgubila starateljstvo nad svojim sinom Aleksadnrom koji je prirao svom ocu Milanu Popovićz te je ova vijest dokrajčila Severinu koja nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Naime Mate Matić je advokat koji je otkrio da će Severina odmah da uloži žalbu na ovu presudu ali dok se žalba ne usvojin sin će morati biti kod oca.

Severina je itekako ljuta i napeta postala zbog svega jer naprosto niej mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće te da će svoje dijete morati ostaviti.

Naime ni sama ne zna kako i na koji način da se izbori sa svim ovim s obzirom na činjenicu koliko je vezana za svog sina i koliko joj je potreban kao i ona njemu.

Naime on tvrdi da nije mogao da vjeruje kakve su sve stvari urađene, rečene i šta su napravili. Naime socijalna radnica koja je pripala Sevrini je otkrila kako nije maloga posjećivala dvije i godine i kako ona smatra bez obzira na sve I to da dijete treba da osatne kod oca.

Naime Milan je izjavo kako se iznenadio za mnogobrojne stvari i izjave te kako su neki otkrili da je protiv njega podignuta optužnica za povdredu djedetovih prava i da je to uradio neko od Severinine porodice.

Milan određene stvari nije htjeo ni da komentariši niti bilo šta da kaže na osnovu svega toga jer je odlučio kako bi najbolje bilo da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *