Showbiz

Severina podijelila fotografiju sa JEDNIM MUŠKARCEM te je napisala kako je ovo njen NAJDRAŽI ZAGRLJAJ, a to nije bio njen muž!!!

Naime Seveina je nedavno podijelila fotografiju sa svojim sinom sa odmora na Šolti gdje je ona na sebi imala jednu posenu kombinaciju, lepršaviju kombinaciju.

Naime ona je priznala kako tokom ljeta nekkao najviše sada voli da nosi kombinezone jer se u njima nekako najbolje osjeća te kako je tada posebno sretna i zadovoljna kada njih nosi.

Onda ona je i do sada obično nosila tako raznorazne kombinacije i boje te joj nikada nije bio problome da ona se igra sa bojama i da pokaže kako zaista može to.

Naime posebno je sretna kada je na Šolti jer tamo zaista dosta vrmena provodi sa svojim sinom sada od kako su na odmori.

Severina je već dosta godina napunila a i da izgleda jako dobro i mnogi joj itekako zavide na nejnom izgledu koji je zaista jako dobar.

Severina bi uvijek sebe stavljala na prvo mjesto i radila bi stvari koje ona nekako najviše voli i sa kojima odnosno u kojima se osjeća lijepo i dobro.

Uspjela je da ostvari karijeru na kojoj joj mnogi zavide jer je ona puno toga uspjela da do sada ostvari u svom životu.

Pored toga ona već jedan brak ima iza sebe ali njoj to ne predstavlja neki problem da bi ona išla dalje i da bi i dalje razmišljala toliko o tome i maštala da jednog dana joj se ostvari nešto.

Ona je podijelila fotografiju sa svojim sinom te je napisala kako ona ne da vjetru da ga dira.

Severina je posebno vezana za svog sina i oduvijek bi radila sve samo kako bi on bio i sretan i zadovoljan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *