Severina se RAZVODI od Igora Kojića zbog ove poznate VODITELJICE... - Čitaonica

Severina se RAZVODI od Igora Kojića zbog ove poznate VODITELJICE…

Severina je u utorak došla na konceert svog svekra Dragana Kojića Kebe  a niko nije znao da će ona doći jer je ona rekla da tada neć biti tu i neće moći prisustvovati ovome.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon 3,5 godine braka sa Igorom Kojićem Severina je odlučila da će se razvesti od njega . Naime vjerovatno se pitate koji je razlog za to. Ona ej pobijesnila zbog vodiiteljke Jovane Joksimović koja je žena Željka Joksimovića.

Severina je uspjela sve da ucijeni da ne dozvole da na njenu slavu dođe Jovana Joksimović.

 

 

 

Ali mnogi bi ovo shavtili kao izgovor zašto su se njih dvoje odlučili razvesti ali sigurno je da se sve desilo zapravo zbog onih golih fotogarfija  od Severine koje su se pojavile u javnosti.

Severina je po drugi put osramoćena zbog svog privatnog života i  naravno kao i prvog puta ona je i sada hodala uzdignute glave kao da se ništa niej desilo i kao da sve ovo nema nikakve veze sa njom i sa svim šta se desilo zapravo.

Keba je na ovo sve reagovao kao da je njemu to sasvim normalno i da je sve ovo samo fotomontaža ljudi koji se žele osvetiti njegovoj snahi ili su previše ljubomorni na nju i njenu sreću koju ona ima sa njegovim sinom Igorom.

 

Za sada Severina ništa nije potvrdila da je istina  ovo što se priča o njoj i da se oni razvode.

Naime nedavno se pojavila sa svojim suprugom sa koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe  te pokazala kako ovo zapravno ne može da bide istina i da su zajedno još uvijek.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *