Showbiz

Severini je ovo najteži dan u životu.. Sina predala MILANU a evo šta ga je molila…

Naime Severina je sinoć svog sina predala Milanu i sa njom je zajendo došao i njen suprug Igor Kojić koji je odlučio da će pomoći svojoj supruzi i da će joj biti pratnja s obzirom na činjenicu da je upućen u to kako je ovo za nju najteži dan u životu.

Naime ona je prizanala da se nije nadala ovome i da niakda nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naime ona je sa Milanom bila nekako sasvim dobro i dobro su funkconisali i itekako su se dobro poznavali ali nikada nije mogla ni zamisliti da bi on bio spreman da uradi nešto ovako i na ovakav način s obzirom na to da je znao koliko je ona vezana za sina i koliko je ona spremna na sve samo da bi ga usrećila i obradovala na pravi način.

Onda Milan je odlučio pustiti Severinu da bude sama sa sinom da vidi kako će se ona u svemu tome ponašati i kako će se ona u svemu tome snaći te na koji način.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način ikada bilo moguće da će se ostvariti u njenom životu.

Sin joj je sve i sada joj ga oduzima te nikada neće moći da mu oprosti nešto ovako što joj je priredio iako je znao koliko je sve to teško za nju i kako neće moći samo tek tako da se izbori sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *