Showbiz

Severinina MAJKA JE BILA 5 MJESECI u komi a za o niko nije saznao!!Evo šta joj se desilo..

Severina Kojić je nedavno odlučila otvoreno pričati o svemu što joj se desilo u životu i kako joj je njena majka velika podrška u svemu i šta se desilo njenoj majci.

Severina Kojić je već nekoliko dana u jako stresnom periodu jer se bori kako bi vratila i dobila starateljstvo nad svojim sinom jer ga je izgubila s obzirom da je njen suprug dobio starateljstvo tako da ona mora uraditi sve što je potrebno da bi dijete opet vratila.

Naime Milan Popović je dobio starateljstvo i ona je sada spremna uraditi sve samo kako bi svoje dijete ponovo vratila i kako bi ga ponovo imala.

Naime Ana Vučković je Severinina majka i ona je uvijek bila velika pomoć i podrška u svemu što je i sama Severina priznala da je njena majka veliki oslonac i pomoć u životu.

Naime njena majka je jedna jako hrabra žena kojoj nikada problem nije bio uraditi sve samo kako bi njena porodica bila sretna i zadovoljna.

Naime ona je Severinu rodila carskim rezom i ona nije odmah mogla uzeti svoje dijete u ruke s obzirom da je ona bila 5 mjeseci u komi nakon poroda jer joj je ovo bio treći carksi rez po redu.

Naime Severinu je rodila sa samo 8 mjeseci i ona je tada imala 2 kilograma.

Onda doktor je zaista pomogao oko svega priznala je Severinina majka i zaista se potrudio da uradi sve što je potrebno kako bi napravili i odradili sve na najbolji način i kako bi se popravle i napravile određene stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *