Showbiz

Severinu dočekala još jedna jako TUŽNA VIJEST!!Nije mogla da vjeruje šta i kako čuje…

Severina Kojić je nedavno ostala bez skrbništva nad svojim djetetom i nikome nije mogla opisati bol i tugu koju je tada osjetila nakon svega što im se do sada i na koji način desilo.

Naime ona je odlučila na svom Instagramu podijeliti priču nakon svega ovoga što je doživjela i na koji način su joj se desile određene stvari i kako se nosila sa svim tim.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i to ovako iznenada jer nikada nije ni pomislila da je nešto ovako moguće i da bi jednog dana mogla osta.ti bez svog djeteta.

Taj 28.11.2019.godine je jedan od najgorih dana u njenom životu i sama je priznala da nikada neće zaboraviti taj dan kada su ljudi iskoristili njenu dobrotu i uradili nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona broji dane i nada se da će i nju sreća i radost uskoro da dočeka nakon svega što joj se do sada desilo.

Prošlo je tačno 54 dana, 88 sati od kako je izgubila skrbništvo. Dok njoj dani prolaze kao vječnost oni tamo skijaju priznala je .

Nikada niej mogla ni zamisliti da će jendog dana doći u ovakvu situaciju i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Neke stvari koje su joj se sada desile su je naučile da nikome ne vjeruje i da ostane dosljedna samo sebi kako bi uspjela da ostvari ono što želi i što je potrebno u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *