Showbiz

Sin DARE BUBAMARE je otkrio kako je njegova majka snimala VIDEO snimke dok je on bio uz nju…

Dara Bubamara je nedavno objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako ona radi neke sramotne stvari bez imalo stida i srama. Njen sin ima 7 godina a i zaista je do sada davao sve od sebe kako bi vrijeme koje provede sa svojom majkom, nekako zadržao za sebe.

Darin sin KOnstantin je napunio nedavno 7 godina i njegova majka koja je od nedavno postala članica žirija Pinkovih zvezdica odlučila da podijeli selfi sa svojim sinom kojeg mnogi do nedavno nisu ni vidjeli.

Njen sin zaista liči na nju i to se itekako može primijetiti na ovim fotografijama jer zaista je velika sličnost između njih.

Dara Bubamara je nedavno samu sebe osramotila nakon što su se pojavile njene porno fotografije an brojnim sajtovima i na kojima se dosta toga moglo vidjeti a tu su i njene svakojake fotografije an kojima se dosta toga i vidjelo.

Dara Bubamara je priznala da joj je sin oduvijek imao veliku želju da jednog dana dobije brata ili sestru i da ima sa kim da se igra i da provodi vrijeme tako da je ona jedino na sebe ljuta zbog takvih stvari.

Ima želju da ima još djece ali jednostavno zbog svega što se i kako se do sada desilo jednostavno ne ide sve to baš tako lahko i glatko.

S obzirom na to da se rastala od svog muža te stvari ne može lahko da zaboravi, potisne i krene dalje.

Njen sin je priznao kako ga je sramota da neke stvari koje je radila njegova majka vide njegovi drugari i da ga zbog toga zezaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *