Showbiz

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ svoje punoljetstvo PROSLAVIO U DVORCU!!

Dragana Mirković je zajedno sa svojim suprugom Tonijem nedavno kupila srednjovijekovni dvorac Ebenfurt u Beču kako bi ga renovirali i kako bi ga imali samo za sebe.

Naime nedavno je Draganin sin napunio 18 godina i odlučio je da će punoljetstvo da proslavi u ovom dvorcu u kojem su mu napravili posebno slavlje i doček.

Naime na njegovoj zabavi je bio veliki broj poznatih ličnosti i prijatelja njegovih roditelja.

Dragana je već nekoliko mjeseci pripremala sve za proslavu njegovog rođendana kako bi on imao sve što želi i kako bi mogao ovaj rođendan da pamti do vijeka.

Njen sin Marko je imao najbolje slavlje za pamtivijeka i niko do sada nije imao proslavu rođendana u dvorcu kao on.

Naravno Dragana Mirković daje sve od sebe kako bi i njegovoj sestri pružila sve što joj je potrebno i kako bi i ona bila sretna i zadovoljna te imala sve što želi i što joj je potrebno za njene godine.

Nakon što se ova velika proslava završila Dragana tvrdi da joj je njen sin rekao kako je jedino za čim njen sin žali to što se ova prosalva tu noć zavšrila jer mu je bilo toliko lijepo i dobro da mu je na kraju bilo žao što se sve ovo završava.

Njegovi prijatelji su bili oduševljeni kada su sve oov vidjeli jer niko od njih do tada nije imao ovakvo slavlje.

Kada pogledate fotografije sa slavlja shvatit će te o čemu se radi i kakvo slavlje su oni zapravo i imali povodom rođendana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *