Showbiz

Sin LEPE BRENE dobio ČIPKANE GAĆICE sa posebnom porukom… Ali poklon je preuzela…

Stefan Živojinović je nedavno u jednoj emisiji priznao kako ga je dočekalo jedno posebno iznenađenje na koje ni on sam nije znao šta bi više rekao i šta bi uradioi. Naime on se nedavno preselio u svoj novi stan i odmah je imao baš lijep doček.

Stefan Živojinović je na bravi svojih ulatznih vrata sledeće jutro nakon što se uselio u svoj dom pronašao crvene čipkane gaćice a u njima je bila i jedna poruka.

Naime on tvrdi kako je požurio na gostovanje u jednoj emisiji gdje je trebao da promoviše svoju novu pjesmu “Od večeri do jutra” a ostao je u šoku kada je vidio ovo na svojim vratima.

Otvorio je poruku koju je pronašao u gaćicama a tamo je samo bio broj telefona i nije bilo ni potpisa i ničega više, samo ovo.

Naime on je naviko da dobije ovkao brojnme poklone svojih tajnih obožavateljki ali niej se nadao ovome.

Naime on je jako provlačan i sasvim je normalno da se ovakve stvari dešavaju i ovo je sasvim normalno.

Naime on tvrdi da do sada nikada nije dobio ovakva poklon i da se posebno izenandio sa ovim jer nije očekivao nešto ovako.

Ovo ga je malo uznemirilo jer je bilo znak da sada njegovi fanovi znaju njegovu adresu i znaju gdje živi a ovo je bio i znak da ga je neko pratio i to ga je posebno naljutilo.

Sada mora da bude na velikom oprezu i zbog toga mu se ovo nikako ne sviđa što se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *