Zanimljivosti

Sin Zorice Brunclik je po svemu isti ona! Jedino je u braku drugačiji! Evo na šta se najviše žale!

Mnogi nisu znali ali Zorica Brunclik se udavala čak četiri puta i iz svakog braka ima djecu. Ima četvoro djece a njjihova imena su: Zlata, Marija, Miljana i sin Đorđe. Do sada smo uvijek pisali o njenim princezama a o princu nikada. Sina je dobila u prvom braku i najstariji je od njih svih. Sada su odlučili da sve podijele sa nama.

Zorica B. je u prvom braku bila isto sa harmonikašem kao i sada što je, samo što je u prvom slučaju bio Zoran Tutić. Sa njim je dobila sina Đorđa i on nije kao njegove kćerke odlučio da se eksponira u javnost.

Međutim, sada je morao jer je bio žrtva nasilja u porodicu. U braku je već deset godina i svi ga poznaju po zanimljivom stajlingu. Đorđe je sa suprugom Ivanom dobio dvoje djece.

Njegove frizure su uvijek upečatljive a na majku Zoricu malo liči. Naslijedio je od nje ludi ritam i ludi stajling, jedino to a izgledom je na svog oca.

Jedne večeri, ons e posvađao sa svojom suprugom i nekoliko puta ju je ošamario. Ona to nije mogla da podnese i domah ga je prijavila policiji. Policija je odmah reagovala i Đorđa je privela u zatvor.

Nakon njegovog oslobođenja, pomirili su se i na društvenim mrežama pokazuju neku ljubav za koju se mnogi čude. Nisu se razveli i niko ne zna kako su se pomirili. Da li bi vi oprostili prevaru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *