Showbiz

Sinanov sin POBJEGAO IZ KUĆNOG ZATVORA.. Više nije mogao da izdrži!!

Rašid Sakić koji ima 42 godine je sin Sinana Sakića koji je bio itekako vezan za svog sina i koji je uradio puno toga u svom životu i na pravi način da bi mogao da bude sretan i zadovoljan.

Naime Rašid Sakić je bio u kućnom pritvoru jer je prošle godine uradio razbojništvo u augustu. On je imao nanogicu i mora se prodržavati određenih stvari u tom kućnom pritvoru ali nije više mogao sve to da podnese.

On je pobjegao i odmah za njim je izdata potjernica i sigurno će brzo biti uhapšen nakon svega toga.

Naime on je nekoliko puta do sada imao probleme sa policijom i u to su svi mogli do sada bezbroj puta da se uvjere na pravi način.

Onda on je jednom prilikom bio bjegunac i bila je izdata potjernica za njim i sada je ponovo došao u istu situaciju i mnogi su se mogli da uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Naime on je uvijek bio problematičan i sklon takvim poslovima i u sve to se mogao uvjeriti i njegov otac bezborj puta koji je i sam o tome pričao otvoreno jer je znao kakav je njegov sin i imao je veliku želju da se on promijeni i da sve to eliminiše iz svog života.

Sina Sakić je uvijek davao sve od sebe da bi bio sretan i zadovoljan i da bi pomogao svojoj porodici na pravi način i uradio sve što je potrebno.

Pogledajte i sami se uvjerite kako izgleda njegov sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *